Samenwerken

Leer Senegal kennen! Geen reisgids-wijsheden, geen té toeristische en prijzige aanprijzingen en geen overbodige waarschuwingen. Het échte Senegal. Op mijn website plaats ik regelmatig nieuwe blogs over mooie mensen en plekken, leuke activiteiten en lokaal handwerk. Alles dat de lokale kleine ondernemers en daarmee de Senegalese bevolking verder helpt. Ik breng mijn artikelen uiteraard ook onder de aandacht op de sociale media: LinkedIn, Instagram en Facebook. Een aantekening: ik schrijf niet kritiekloos; ik heb een mening. Maar ik deel heel graag mijn positieve ervaringen in mijn blogs.

Wil je een bestemming/locatie, activiteit of lokaal bedrijfje in Senegal onder de aandacht brengen van avontuurlijke reizigers en wereldwijze lezers? Een artikel of review kan helpen!

Dus: organiseer jij interessante wandelingen, fietstochten of tours door de natuur, via authentieke dorpjes, gezellige stadjes, kleurrijke markten én langs lokale restaurantjes? Laat het me weten! Ik sta altijd open voor (nieuwe) bestemmingen, ervaringen, verblijven en (duurzame) reis gerelateerde producten.

Hoe we kunnen samenwerken

  • Review van een lokaal restaurantje, B&B, vakantiehuisje/case of hotelletje.
    Graag kom ik in de maanden november tot en met maart een dag en eventueel nacht langs om jullie culinaire specialistisch, de sfeer én het ontbijt te proeven. Of een review van een lokaal reisbureautje of gids. Graag maak ik een dagje/tour mee. Ik deel mijn ervaring in een uitgebreide blog met professionele foto’s. Uiteraard met een link naar jouw website of jouw contactgegevens.
  • Verslag van een persreis binnen Senegal.
    Verwacht een of meer uitgebreide blog(s), professionele foto’s en berichten op mijn social media kanalen gedurende de reis. Uiteraard met tags naar jou als aanbieder en relevante hashtags.

Heb je een andere samenwerking in gedachten? Laten we de mogelijkheden bespreken!